Places to be

THUIS IN LISSABON | MET STEPHANIE

Thuis in Lissabon, dat ben ik. Stephanie Waasdorp. Sinds 2013 woon ik hier en heb ik van mijn passie voor de stad mijn werk gemaakt. Mijn doel is om zo veel mogelijk mensen het thuisgevoel te geven dat ik hier heb. Dat doe ik door middel van het verzorgen van tours. Meestal te voet, soms op de fiets of met de auto, maar altijd persoonlijk en met veel aandacht voor de 'gewone'  Portugese manier van leven. Dus, wil je authentiek Lissabon op een persoonlijke manier leren kennen, dan moet je bij mij zijn. 

 
 

Ontdek het noorden

Imagine Tours verzorgd naast transfers van en naar Porto airport, ook uitstekend verzorgde tours door het prachtige Noorden van Portugal.

 

Het best bewaarde geheim van Portugal is het Noorden. Steden van Braga en Guimarães tot het prachtige en indrukwekkende natuurgebied Gêres.  

going local

Zeg je Porto, dan zeg ik Barbará . Als Vlaams sprekende Portugese laat zij Porto zien op geheel eigen wijze. Met Portugese dynamiek, waar een moment voor eten en goede vinho zeker niet mag ontbreken. 

Zij kent niet alleen de beste plekjes in Porto, ze deelt deze ook nog eens graag. 

 

Delicious

Alleen de naam smaakt al naar meer. Saudável betekent gezond, Saudade is een typisch Portugees woord vol van emoties tussen liefde, gemis en afstand. En delicious spreekt voor zich. Dat is niks teveel gezegd, want alle Portugese gerechten op deze website zijn door Sabine in een nieuw, gezond jasje gestoken en in één woord verrukkelijk. 

 

daar en hier

Het beste van 'daar' (Portugal), voor 'hier' (Nederland). Een webshop met de fijnste producten van Portugese bodem. Haal een beetje Portugal in huis met traditionele  serviezen in een nieuw jasje, heerlijke wijnen, kruiden en wat dacht je van DIY Pasteis de Nata (Portugese gebakjes). 

 

Over portugal

Bijzondere wetenswaardigheden, of dat nou over de geschiedenis van Portugal gaat, de taal, gastronomie of tradities. De sinds 2001 in Portugal wonende Nederlandse 'Escrita' pluist het tot op de bodem uit en deelt Portugese 'geheimen' op haar blog 'Over Portugal'. 

 

PORTUGAL LIFESTYLE

  • Facebook - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Copyright @ helloportugal.eu 2017 - All rights reserved

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now