top of page

wonen

Alles wat je wilt weten over wonen in Portugal.

Met handige links voor het vinden van je droomstek. We delen tips en adviezen om niet alleen goed voorbereid op pad te gaan maar ook goed beslagen ten ijs te komen bij de onderhandeling of de feitelijke koop. Lees woonverhalen over Nederlanders en Belgen die in Portugal wonen en kom meer te weten over onder andere het Portugese zorgstelsel en Portugese scholen.

 

 

A%20detailed%20shot%20of%20a%20train%20c

ZOEK

Handige
links

Image by Brady Rogers

"Dankzij jullie tips hebben wij onze droom plek gevonden in Portugal. Het was fijn om tijdens onze zoektocht af en toe samen met jullie te kunnen sparren in onze eigen taal. Heel veel dank daarvoor!"

Edwin & Josine

Handige links

SEARCH

Thuis
in portugal

Een huis kopen in een ander land kan behoorlijk veel vragen oproepen. 

waar wil je precies wonen, wat past het beste bij jullie levensstijl en leefsituatie?

Of je nu emigratieplannen hebt, of op zoek bent naar een tweede huis in Portugal, je wilt je er zo goed mogelijk van verzekeren dat jullie uiteindelijke beslissing, de juiste beslissing is. Locatie, voorzieningen en prijs zijn daarin net zo bepalend als het 'goede gevoel'. 

Hiermee bieden wij een volledig onafhankelijke service om met volle betrokkenheid jullie van 'zoeken tot vinden' en alles daar tussen in, te begeleiden op de Portugese huizenmarkt. Anders dan een makelaar, staan wij volledig aan jullie zijde, zonder enig belang in het aan te kopen huis. Daarmee waarborgen wij niet alleen integriteit, maar ook objectiviteit en reflectie gedurende het hele proces.

Benieuwd wat wij voor jullie kunnen betekenen?

 

 

bottom of page