top of page

Copyright

Alle teksten op deze website zijn met de grootste zorgvuldigheid door mijzelf (Marleen) samengesteld en geschreven. Op alle publicaties op Helloportugal.eu rust derhalve auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming mag niets van deze website worden overgenomen en/of gepubliceerd. Dit geldt tevens voor alle foto's die zijn gebruikt op deze website. Wil je toch graag informatie en/of beeldmateriaal van Helloportugal.eu gebruiken? Twijfel dan niet om mij gewoon even een email te sturen naar helloportugal.blog@gmail.com

Samenwerking

Samenwerken? Leuk. Helloportugal.eu gaat alleen samenwerkingen aan waar ik volledig achter sta en aansluiten op het doel van deze website. Onder een blog waar een link is geplaatst naar een bedrijf, of een blog dat tot stand is gekomen in samenspraak met een bedrijf, zal dit altijd expliciet worden vermeld als 'dit artikel bevat een samenwerking'. Een samenwerking heeft geen enkele invloed op de prijs voor een product of dienst. 

 

Aansprakelijkheid

Helloportugal.eu kan niet aansprakelijk worden gesteld of verantwoordelijk worden gehouden voor mogelijke onjuistheden, onvolledigheden of wijzigingen. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend en Helloportugal.eu aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website.

Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. Helloportugal.eu heeft geen invloed op de websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. Helloportugal.eu aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

 

 

DISCLAIMER

bottom of page